MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξυλοφόρτωσαν 40χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα. Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Advertisement

Sponsored by exness

Επιθέσεις που προκαλούν πραγματική σωματική βλάβη – Συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος – Χειροπέδες σε τρία πρόσωπα

Στη σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε χθες η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (12/6/2022), στην επαρχία Αμμοχώστου. Πρόκειται για δύο 36χρονους και ένα 32χρονο, εναντίον των οποίων εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά την εξέταση της υπόθεσης.

Advertisement

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία γύρω στις 3π.μ. της 12ης Ιουνίου, ενώ 40χρονος, βρισκόταν έξω από νυχτερινό κέντρο στην επαρχία Αμμοχώστου, δέχθηκε επίθεση από αριθμό προσώπων, τα οποία φέρονται να τον κτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματος του.

Από την επίθεση ο 40χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών αποδεσμεύτηκε.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο 36χρονων και ενός 32χρονου. Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν χθες και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το πρωί σήμερα οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα εξαήμερης κράτησης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal