MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Xωρίς συγκοινωνίες η Πάφος. Συνεχίζεται η επ’ αόριστον απεργία στον ΟΣΥΠΑ

Advertisement

Sponsored by exness

Xωρίς συγκοινωνίες θα είναι η Πάφος το Σαββατοκύριακο αφού μέχρι στιγμής δεν έχει εξευρεθεί λύση στην διαφορά  μεταξύ του Οργανισμού Συγκοινωνιών Πάφου και του Υπουργείου Μεταφορών. 

Advertisement

Η επ’ αόριστον απεργία των εργαζομένων στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου ξεκίνησε εκ νέου από χτες μετά από διακοπή δύο ημερών της Τετάρτης και της Πέμπτης σε ένδειξη καλής θέλησης και συνεχίζεται και σήμερα .

Σύμφωνα με τον Χρίστο Ευαγγέλου, εκπρόσωπο των οδηγών του Ο.ΣΥ.ΠΑ το πρόβλημα της ασυνεννοησίας μεταξύ του Υπουργείου και της εταιρείας συνεχίζεται εδώ και οκτώ χρόνια με αποτέλεσμα οι εργαζόμενοι στον Οργανισμό Συγκοινωνιών Πάφου να είναι απλήρωτοι τον Νοέμβριο μήνα, και να μην μπορεί να εξασφαλιστεί η μισθοδοσία τους τον Δεκέμβριο και ο 13ος.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Ευαγγέλου ανέφερε ότι προειδοποιούν με κλιμάκωση των μέτρων τους εάν μέχρι την Δευτέρα δεν εξευρεθεί οριστική συμφωνία, γιατί όπως εξήγησε το πρόβλημα της μη καταβολής του μισθού τους είναι επαναλαμβανόμενο.

Στο μεταξύ ο Οργανισμός Συγκοινωνιών Πάφου εισηγείται  τη  σύσταση ανεξάρτητης επιτροπής για την επίλυση των οικονομικών διαφορών μεταξύ των δύο μερών,  ενώ επί του θέματος απέστειλε σχετική επιστολή  προς το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Πηγή:ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network