MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξημέρωσε μία πιο… φθινοπωρινή μέρα! Συννεφιά, ελάχιστες βροχές και ανεκτό κρύο

Advertisement

Sponsored by exness

Λίγο απ’ όλα ο καιρός – Μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά μεμονωμένες ελαφρές βροχές – Μέχρι και τους 19 βαθμούς ο υδράργυρος – Κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας το βράδυ – Σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας και σκόνη το επόμενο τριήμερο – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου

Advertisement

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το ύψος του χιονιού, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 51 εκατοστά στην Πλατεία Τροόδους.

Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά, µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς και τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 19 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται αυξηµένες κυρίως ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, ως ανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και αργότερα τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και αργότερα στα ανατολικά παράλια µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και γύρω στον 1 βαθµό στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Σκαμπανέβασμα της θερμοκρασίας και σκόνη το επόμενο τριήμερο

Την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες και στα ψηλότερα ορεινά χιονόπτωση. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται σκόνη κατά διαστήµατα.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και ενδέχεται να σηµειωθούν τοπικά µεµονωµένες, κυρίως ελαφρές, βροχές.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση την Τετάρτη και σταδιακά µικρή άνοδο την Πέµπτη και την Παρασκευή για να κυµανθεί λίγο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network