MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ξεσκονίζουν» βίντεο από πάρτι στο Lady’s Mile… Θαμώνες χόρευαν και παραβίαζαν τα διατάγματα

Advertisement

Sponsored by exness

Στα χέρια των Βρετανικών Βάσεων βίντεο από beach bar στο Lady’s Mile στη Λεμεσό – Θαμώνες φέρονται να παραβίασαν τα διατάγματα κατά του Covid-19 – Μαθαίνει ποινή σε λίγες μέρες η γυναίκα από τις ΗΠΑ που έσπασε την καραντίνα και μετέδωσε το ιό σε άλλα άτομα

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή από την αστυνομία στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών των Βρετανικών Βάσεων βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα βίντεο στο οποίο καταγράφονται θαμώνες να χορεύουν και να παραβιάζουν τα διατάγματα του Υπουργείου Υγείας, σε beach bar της Λεμεσού και συγκεκριμένα στην παραλία του Lady’s Mile.

Advertisement

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το σχετικό βίντεο παραχωρήθηκε προς διερεύνηση από την Κυπριακή Αστυνομία στις Βρετανικές Βάσεις, καθώς η συγκεκριμένη τοποθεσία εμπίπτει στη δικαιοδοσία τους.

Ακούει την ποινή της η γυναίκα από τις ΗΠΑ που έσπασε την καραντίνα και μετέδωσε τον ιό σε αρκετά πρόσωπα…

Στις 9 Σεπτεμβρίου παρουσιάζεται εκ νέου ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, η υπόθεση που αφορά την γυναίκα από τις ΗΠΑ, η οποία φέρεται να έσπασε την καραντίνα με αποτέλεσμα να μεταδώσει τον ιό σε αρκετά πρόσωπα, προκειμένου να ακούσει την ποινή της.

Μοναδική κατηγορία που αντιμετωπίζει, αυτή της παραβίασης του περί λοιμοκάθαρσης νόμου και παραβίαση του αυτοπεριορισμού των 14 ημερών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network