MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ξεσκονίζουν» κατάλογο με εξαφανισμένες γυναίκες για το πτώμα στο Μιτσερό

Advertisement

Sponsored by exness

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για το πτώμα γυναίκας που ανασύρθηκε σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης από το φρεάτιο παλιού λατομείου στο Μιτσερό – «Ξεσκονίζουν» κατάλογο με εξαφανισμένες γυναίκες – Βρέθηκε με δεμένα τα πόδια – Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια – Πίσω στην περιοχή του λατομείου για έρευνες με το πρώτο φως της ημέρας

Advertisement

Κατάλογο με τις γυναίκες που έχουν εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια ώστε να δοθεί κάποια κατεύθυνση στις έρευνες «ξεσκονίζουν» οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας, μετά τον εντοπισμό και ανάσυρση πτώματος γυναίκας -αγνώστων στοιχείων- από φρεάτιο βάθους περίπου 15 μέτρων, στο παλιό λατομείο του Μιτσερού.

Η Αστυνομία τέθηκε σε συναγερμό από τις 3 το απόγευμα της Κυριακής, όταν τουρίστες έδωσαν στις αρχές πληροφορία ότι είδαν στο φρεάτιο πτώμα. Αμέσως στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση, κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού το φρεάτιο ήταν γεμάτο με νερό. Πέραν της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, στο σημείο βρέθηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι άντρες της ΕΜΑΚ οι οποίοι κατάφεραν περίπου 5 ώρες αργότερα να ανασύρουν το πτώμα σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης.

Συγκεκριμένα, το πτώμα ήταν σε κατάσταση σαπωνοποίησης εξαιτίας του γεγονότος ότι βρισκόταν στο νερό.

Το γεγονός ότι τα πόδια της γυναίκας ήταν δεμένα, στρέφει τις έρευνες στην κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας, με την Αστυνομία ωστόσο να αφήνει επί του παρόντος όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, εν αναμονή και της συνέχισης των εξετάσεων και ερευνών. Οι επιτόπιες εξετάσεις στην περιοχή του λατομείου συνεχίζονται με το πρώτο φως της μέρας.

Πληροφορίες πάντως της Cyprus Times αναφέρουν ότι φαίνεται να πρόκειται για μικρόσωμη γυναίκα ενώ στο σημείο φαίνεται να εντοπίστηκε και σεντόνι. Η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού θα διενεργηθεί στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network