MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεσηκώνονται κατά των τραπεζών κάτοικοι χωριών της Πάφου. Ζητούν λειτουργία υποκαταστημάτων στην ύπαιθρο

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεσηκώνονται κατά των τραπεζών κάτοικοι 20 χωριών της Πάφου – Ζητούν λειτουργία υποκαταστημάτων στην ύπαιθρο – Εκδήλωση διαμαρτυρίας το απόγευμα

Κάτοικοι των χωριών της κεντρικής ορεινής και ημιορεινής περιοχής της Πάφου ξεσηκώνονται κατά των εμπορικών τραπεζών διεκδικώντας την λειτουργία και στην ύπαιθρο υποκαταστημάτων.

Advertisement

Οι κάτοικοι 20 περίπου κοινοτήτων της περιφέρειας αυτής οργανώνουν το απόγευμα στις 6.30 εκδήλωση διαμαρτυρίας ζητώντας από τις διευθύνσεις των τραπεζών να κρατήσουν σε λειτουργία καταστήματα στην ύπαιθρο.

Όπως ανέφεραν οι συντονιστές της εκδήλωσης Χρύσανθος Σαββίδης και Σύλβια Αντωνίου η ύπαιθρος της Πάφου έχει εγκαταλειφθεί εντελώς και το ένα κτύπημα διαδέχεται το άλλο.

Οι κάτοικοι , σημείωσαν, βρίσκονται σε απόγνωση και η απόφαση των τραπεζών να κλείσουν τα παραρτήματα τους σε Στρουμπί και Πολέμι δημιουργεί ένα τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 μμ στην περιοχή ΛΕΜΟΝΑΡΙ για να διατρανώσουν, ανέφεραν, ότι οι κάτοικοι της υπαίθρου δεν είναι Πολίτες Β Κατηγορίας.

Οι κοινότητες που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας είναι: Γιόλου, Μηλιού, Στρουμπί, Θελέτρας, Κάθηκα, Πάνω Αρόδες, Πολέμι , Ψάθι, Άγιος Δημητριανός, Δρυνιά, Δρύμου, Μηλιά, Φύτη, Λάσα, Σίμου , Κρήτου Μαρόττου, Καναβιού, Ασπρόγια, και Παναγιά.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network