MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεσάλωσαν το Σαββατοκύριακο οι επίδοξοι ραλίστες – Έτρεχαν από 174 km αντί 50

Advertisement

Sponsored by exness

Βγήκαν στους δρόμους οι επίδοξοι ραλίστες το Σαββατοκύριακο – Τέσσερις οδηγοί οδηγούσαν με υπερβολική ταχύτητα – Από 174km αντί 50 – Κατηγορήθηκαν γραπτώς μέχρι νεωτέρας

Advertisement

Κατά τη διάρκεια τροχονομικών ελέγχων που διεξήγαγαν Σάββατο βράδυ και Κυριακή πρωί μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών και του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου, εντοπίστηκαν τέσσερα πρόσωπα να οδηγούν με υπερβολική ταχύτητα τόσο στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας όσο και σε κατοικημένες περιοχές εντός της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στα μεσάνυκτα Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, εντοπίστηκε 34χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 127 km αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε με στερημένη άδεια οδήγησης.

Επίσης, γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας, εντοπίστηκε 27χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 174 km αντί 100 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Στον ίδιο αυτοκινητόδρομο, εντοπίστηκε 49χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 149 km αντί 100.

Τέλος, γύρω στις 5 τα ξημερώματα Κυριακής στη λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία, εντοπίστηκε 31χρονος να οδηγεί το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 174 km αντί 50 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο. Στον 31χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 63μg αντί 22 που είναι το ανώτατο όριο.

Όλοι οι πιο πάνω κατηγορήθηκαν γραπτώς για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network