MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Ξέρω… Εσκότωσα 3 άτομα. Έκαμα λάθος». Καταθέτει ο Θωμά για το τριπλό φονικό

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στην εκδίκαση της υπόθεσης του τριπλού φονικού ενώπιον Κακουργιοδικείου – Καταθέτει ο κατηγορούμενος Χρίστος Θωμά – Τον κάλεσε σε απολογία το δικαστήριο

Advertisement

Ξανά ενώπιον του Κακουργιοδικείου ο κατηγορούμενος του τριπλού φονικού.

Σε εξέλιξη ενώπιον του Κακουργιοδικείου η κατάθεση του Χρίστου Θωμά, του φερόμενου δολοφόνου στο άγριο φονικό των αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών, καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους.

Ο 31χρονος φερόμενος δολοφόνος διαβάζει ενώπιον δικαστηρίου τις καταθέσεις που έδωσε από την αρχή στην Αστυνομία. Ο Θωμά ξεκίνησε από την κατάθεση του στους ανακριτές λέγοντας «Ξέρω… Εσκότωσα 3 άτομα, εν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω».

Μίλησε για τη συνάντηση στην Πλατεία πριν το φονικό και για το κυνηγητό στους δρόμους της περιοχής. Ισχυρίστηκε ότι τα θύματα έβριζαν τον ίδιο και τα παιδιά του.

Ακολούθως στην κατάθεση του αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε με τα τρία θύματα, τη σχέση του με την πρώην σύντροφο του Μαριάννα και όσα είχαν προηγηθεί μεταξύ τους.

Ο φερόμενος δολοφόνος επανέλαβε αρκετές φορές στην κατάθεση του ότι είχε θολώσει και δεν μπορούσε να καταλάβει τι έκανε. «Εν είχα σκοπό να σκοτώσω. Δεν εκαταλάβαινα. Λειτουργούσα μηχανικά. Μακάρι να με συγχωρέσει ο Θεός» είπε μεταξύ άλλων.

Όπως αναφέρθηκε κατά την προηγούμενη δικάσιμο, εκ πρώτης όψεως η κατηγορούσα αρχή έχει αποδείξει ότι στοιχειοθετείται υπόθεση σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο κατηγορούμενος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network