MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεψύχησε ο 37χρονος μοτοσικλετιστής στην Πάφο. Εξαιρετικά κρίσιμα η 30χρονη συνεπιβάτης (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Δε λέει να σταματήσει να ρέει το αίμα στην άσφαλτο – Υπέκυψε στα τραύματα του 37χρονος – Ενεπλάκη σε τροχαίο στην Πάφο – Εξαιρετικά κρίσιμα η συνεπιβάτης του – Η μοτοσικλέτα τους συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Άλλη μία οικογένεια θα ντυθεί στα μαύρα γιατί ο δικός της άνθρωπος έμελλε να γραφτεί στη μακάβρια λίστα με τα θύματα της ασφάλτου μετά τα συνεχή θανατηφόρα δυστυχήματα.

Advertisement

Δεν άντεξε τελικά ο 37χρονος Γάλλος τουρίστας, Karim Mezdari, που τραυματίστηκε σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Χλώρακας στην Πάφο. Ο άτυχος άντρας που νοσηλευόταν στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης, του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, υπέκυψε σήμερα στα τραύματα του.

Την ίδια ώρα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 30χρονη συνεπιβάτης η κατάσταση της οποίας κρίνεται εξαιρετικά κρίσιμη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενο ρεπορτάζ της Cyprus Times, τα δύο πρόσωπα επέβαιναν μοτοσικλέτας η οποία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγείτο από 38χρονη.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η 30χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Η 38χρονη οδηγός του αυτοκινήτου, αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ

ShootandGoal