MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεπέρασε το 110% της κανονικής για την εποχή η βροχόπτωση. Σε ποιές περιοχές έπεσε η μεγαλύτερη ποσότητα

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεπέρασε το 100% της κανονικής για την εποχή η βροχόπτωση ως τις 27 Δεκεμβρίου – Τα στοιχεία της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Στο 113% της κανονικής για το Δεκέμβριο ανήλθε η μέση ποσότητα βροχόπτωσης, που έπεσε στις ελεύθερες περιοχές από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου, σύμφωνα με προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσιοποίησε τη Δευτέρα το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Advertisement

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση ολική ποσότητα βροχόπτωσης από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι το πρωί της 27ης Δεκεμβρίου ανήλθε στα 119,4 χιλιοστά, σε σύγκριση με 105,6 χιλιοστά, που είναι η κανονική βροχόπτωση για το μήνα.

Η μεγαλύτερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την ίδια περίοδο σημειώθηκε στην περιοχή αεροδρομίου Λάρνακας με 148,9 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 173% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα Δεκέμβριο.

Ακολουθούν ο Σταυρός της Ψώκας με 225 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 139% της κανονικής, η Πόλις με 133 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 133% της κανονικής και η Πάνω Παναγιά με 192,3 χιλιοστά και με 120% της κανονικής.

Αντίθετα, σύμφωνα με τα στοιχεία του Τμήματος Μετεωρολογίας, η μικρότερη ποσότητα βροχόπτωσης κατά την περίοδο 1 Δεκεμβρίου με 27η Δεκεμβρίου σημειώθηκε στην Αθηένου με 46,9 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 78% της κανονικής για το μήνα, στο Γεφύρι Παναγιάς με 55,9 χιλιοστά και 75% της κανονικής για το μήνα και στην περιοχή Αθαλάσσας Λευκωσίας με 64,7 χιλιοστά που αντιστοιχεί στο 112% της κανονικής.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network