MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεκίνησε και… «σκαρφαλώνει» για τα καλά ο υδράργυρος

Advertisement

Sponsored by exness

Προετοιμαστείτε για… «μίνι» καύσωνα – Μέχρι και 32 βαθμούς σήμερα ο υδράρυρος – Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες ημέρες – Έρχεται και σκόνη – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η  θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.

Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal