MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεκίνησε και επίσημα η Διαδρομή Αγάπης με μοτοσικλετιστές (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκίνησε επίσημα η 16η Διαδρομή Αγάπης του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», με τη συμμετοχή εκατοντάδων μοτοσικλετιστών και εθελοντών.

Advertisement

Το έναυσμα έδωσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης από το δημοτικό χώρο στάθμευσης στην Τάφρο Ντ` Αβίλα στη Λευκωσία.

Η τετραήμερη πορεία μοτοσικλετιστών άρχισε από τις 17 Μαρτίου και για δύο ημέρες κάλυψε σχολεία, σε όλες τις επαρχίες, με διάφορα κλιμάκια μοτοσικλετιστών. Το Σαββατοκύριακο η διαδρομή θα καλύψει πόλεις και χωριά. Η πορεία διεξάγεται με τη συνεργασία δικυκλιστών της Αστυνομίας.

Στόχος της η Διαδρομή Αγάπης, σύμφωνα με το Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» είναι:

  • η ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα πολλαπλά προβλήματα του παιδικού καρκίνου και
  • η οικονομική ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».

Από την πλευρά τους οι εθελοντές μοτοσικλετιστές θέλουν να περάσουν το δικό τους μήνυμα που είναι: αγάπη για το σωστό μοτοσικλετισμό και αγάπη για τον πάσχοντα συνάνθρωπο.

Κατά τη διάρκεια της «Διαδρομής Αγάπης» οι μοτοσικλετιστές και οι εθελοντές του «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» σταθμεύουν σε πόλεις και χωριά όπου εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Εκκλησίας, συνεργατικών ιδρυμάτων, σωματείων, εταιρειών καθώς και άτομα, μπορούν να κάνουν τις εισφορές τους σε εντεταλμένα μέλη του Συνδέσμου.

Το σύνθημα του Συνδέσμου “Ένα Όνειρο Μια Ευχή” είναι: «Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε το χαμόγελο στα πονεμένα πρόσωπα των μικρών μας συνανθρώπων που υποφέρουν. Κανένα όνειρό τους να μην είναι άπιαστο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal