MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεκίνησε η πορεία εθελοντών πεζοπόρων για το Ραδιομαραθώνιο

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκίνησε η πορεία των Εθελοντών Πεζοπόρων του Ραδιομαραθωνίου, η οποία θα τερματίσει αύριο στη οδό Λήδρας, στη Λευκωσία

Advertisement

Η πορεία, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ξεκίνησε σήμερα το πρωί στις 8 από τη Λεμεσό στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών στα σχολεία.

Το Ραδιομαραθώνιο 2015 συνδιοργανώνουν ο Συνεργατισμός και το Super FM. Στόχος της φετινής διοργάνωσης, πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του Ιδρύματος, είναι η διαφώτιση της κοινωνίας σχετικά με τα δικαιώματα όλων των παιδιών, για μη διάκριση, συμμετοχή, ένταξη στην κοινωνία, προσβασιμότητα, αυτονομία, ελευθερία ατομικών επιλογών και αποδοχή της διαφορετικότητας.

Η πορεία ξεκίνησε από το Γυμνάσιο Λινόπετρας όπου πραγματοποιήθηκε η εναρκτήρια εκδήλωση με τη συμμετοχή των παιδιών του σχολείου. Στη συνέχεια πέρασε από το δημοτικό σχολείο του Πεντακώμου, την πλατεία της Καλαβασού και κατευθύνθηκε προς το δημοτικό σχολείο της Χοιροκοιτίας.

Κατά τις επισκέψεις τους στα σχολεία οι εθελοντές πεζοπόροι ενημερώνουν τους μαθητές για τα μηνύματα του φετινού Ραδιομαραθωνίου.

Η πορεία θα συνεχιστεί αύριο στις 7 και 30 το πρωί. Ξεκινώντας από το δημοτικό σχολείο Αλάμπρας, θα κατευθυνθεί προς το δημοτικό σχολείο του Κόρνου και στη συνέχεια προς το δημοτικό σχολείο της Σιάς.

Η επόμενη στάση θα είναι το δημοτικό σχολείο στο Πέρα Χωριό Νήσου και το περιφερειακό γυμνάσιο. Οι πεζοπόροι θα συνεχίσουν προς το δημοτικό σχολείο, το Δημαρχείο και το γυμνάσιο των Λατσιών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network