MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας. Ειδικές διαρρυθμίσεις για το κοινό

Advertisement

Sponsored by exness

Ξεκίνησαν τα έργα αναβάθμισης στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας – Αναμένεται να ολοκληρωθούν στους επόμενους 20 μήνες – «Το έργο αποτελεί μέρος μίας σειράς έργων αναβάθμισης, ανάπτυξης και επέκτασης των υποδομών του ΟΚΥπΥ» – Ειδικές διαρρυθμίσεις για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση του κοινού

Η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, έχει ήδη ξεκινήσει, με τις εργασίες να πραγματοποιούνται ήδη εντός του χώρου και να αναμένεται να ολοκληρωθούν στους επόμενους 20 μήνες. Το εν λόγω έργο αποτελεί μέρος μίας σειράς έργων αναβάθμισης, ανάπτυξης και επέκτασης των υποδομών του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Advertisement

Αποτέλεσμα των πιο πάνω εργασιών, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Οργανισμός, θα είναι η δημιουργία ενός υπερσύγχρονου χώρου παροχής Πρώτων Βοηθειών ο οποίος αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών μηνών. Οι εργασίες περιλαμβάνουν επίσης την δημιουργία Νέας Μονάδας Λοιμωδών Νοσημάτων, Μονάδας Βραχείας Νοσηλείας, ολική ανακαίνιση του Ακτινολογικού Τμήματος και γραφειακών χώρων.

Ο ΟΚΥπΥ έχει ήδη προχωρήσει σε ειδικές διαρρυθμίσεις για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση του κοινού που επισκέπτεται το Νοσοκομείο και καλεί το κοινό να επιδείξει κατανόηση κατά την διάρκεια των εργασιών. Το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών (ΤΑΕΠ) του Νοσοκομείου, το οποίο εξυπηρετεί τους κατοίκους της Λάρνακας και της ευρύτερης περιοχής, συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Σημειώνεται ότι ο χώρος που καταλαμβάνει τώρα το ΤΑΕΠ ανέρχεται στα 310m² και με την ολοκλήρωση των εργασιών θα αυξηθεί στα 1115m². Ο χώρος που θα δημιουργηθεί θα συνάδει με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας, ακολουθώντας τις σύγχρονες προδιαγραφές των νοσηλευτηρίων και λαμβάνοντας υπόψιν τις υποδείξεις των αρμόδιων φορέων.

Προσηλωμένος στον στόχο του για συνεχή πρόοδο, αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών του βάσει του Στρατηγικού του Σχεδιασμού, ο ΟΚΥπΥ προχωρά με εντατικούς ρυθμούς σε σειρά έργων αναβάθμισης διασφαλίζοντας την παροχή ποιοτικής φροντίδας υγείας σε όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως.

Περισσότερες πληροφορίες για το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στον σύνδεσμο που ακολουθεί https://shso.org.cy/hospital/geniko-nosokomeio-larnakas/

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network