MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεκινάει η εβδομάδα χωρίς… βροχές!

Advertisement

Sponsored by exness

Κυρίως αίθριος ο καιρός -Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες χωρίς όμως βροχές – Βορειοανατολικό ρεύμα επηρεάζει την περιοχή – Ζακετάκι μη ξεχάσεις να πάρεις…

Advertisement

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και τα ανατολικά, γύρω στους 26 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το επόμενο τριήμερο…

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη νεφώσεις που θα αναπτύσσονται τις απογευματινές ώρες πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα το τριήμερο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network