MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεγέλασε τη μητέρα και βοήθησε τον πατέρα να πάρει τα 3 παιδιά και να εξαφανιστεί στα κατεχόμενα…

Advertisement

Sponsored by exness

Υπό κράτηση για 8 μέρες έθεσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού τον 42χρονο Ιορδανό, ο οποίος συνελήφθη για την απαγωγή των τριών παιδιών από την εν διαστάσει σύζυγο του, όταν εντοπίστηκε στα κατεχόμενα χθες το απόγευμα.

Advertisement

Η πρώτη καταγγελία που έφτασε ενώπιον της Αστυνομίας Λεμεσού, ότι δηλαδή τα παιδιά εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Επίχωσης φαίνεται ότι καταρρίπτεται, αφού το πρόσωπο το οποίο είχε τα παιδιά υπό την επίβλεψη του, φαίνεται ότι ήταν συνεργός του 42χρονου πατέρα και θέλησε να ξεγελάσει και να αποπροσανατολίσει τις αρχές.

Συγκεκριμένα, η καταγγελία ανέφερε ότι ο 42χρονος πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της μητέρας τους την ώρα που βρίσκονταν στο χώρο της Επίχωσης στη Λεμεσό. Ωστόσο, το πρόσωπο αυτό, 30χρονος ομοεθνής του πατέρα, δεν μετέφερε ποτέ τα παιδιά στην Επίχωσή όπως ανέφερε στη μητέρα. Τα μετέφερε απευθείας στο χώρο στάθμευσης Jumbo στην περιοχή των Πολεμιδιών, όπου τον ανέμενε ο 42χρονος πατέρας. Από εκεί τα πήρε ο πατέρας και τα μετέφερε από μη ελεγχόμενο σημείο στα κατεχόμενα, όπου εντοπίστηκαν μετά από άμεση κινητοποίηση χθες το απόγευμα.

Η Αστυνομία καταζητεί τον 30χρονο, ενώ αναζητεί ένα ακόμα πρόσωπο -από τη Συρία- ο οποίος φαίνεται να ήταν αυτός που βοήθησε τον 42χρονο πατέρα να μεταβεί στα κατεχόμενα.

Όπως αναφέρθηκε και σε προχθεσινό ρεπορτάζ της Cyprus Times αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο 42χρονος προβαίνει σε τέτοιου είδους ενέργεια, αφού είχε αρπάξει ξανά τα παιδιά από τη μητέρα τους και στο παρελθόν.

Πληροφορίες της Cyprus Times αναφέρουν ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που ο 42χρονος απειλούσε την εν διαστάσει σύζυγο του ότι θα πάρει τα παιδιά και θα τα μεταφέρει στην Ιορδανία για να τα μεγαλώσει εκεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal