MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξεγέλασαν ηλικιωμένη και απέσπασαν χρήματα στη Λεμεσό. Της είπαν ότι έκαναν έλεγχο για πλαστά!

Advertisement

Sponsored by exness

H Αστυνομία, με αφορμή πρόσφατο κρούσμα κλοπής χρημάτων με θύμα 81χρονη στη Λεμεσό, καλεί το κοινό να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και επιφυλακτικό.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία που έγινε από ηλικιωμένη, χθες το απόγευμα, ενώ αυτή βρισκόταν στην οικία της στη Λεμεσό, την επισκέφθηκαν δύο άγνωστες γυναίκες, οι οποίες τις παρουσιάστηκαν ως μέλη Ιδρύματος που ασχολείται με τον έλεγχο πλαστών χαρτονομισμάτων. Ακολούθως, της ζήτησαν και τους παρέδωσε αριθμό χαρτονομισμάτων, τα οποία όπως της ανέφεραν θα τα έπαιρναν μαζί τους για έλεγχο και θα της τα επέστρεφαν αργότερα, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, οι δύο  γυναίκες είναι μέτριας σωματικής διάπλασης και η μια είχε ξανθά μαλλιά, ενώ η δεύτερη σκούρα.

Με αφορμή και το πιο πάνω περιστατικό, η Αστυνομία καλεί το κοινό και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση που τους προσεγγίσει κάποιο από τα εν λόγω πρόσωπα, να μην τα εμπιστευτεί και να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία στον αριθμό 1460 (Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network