MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξέχασαν το λάδι στη φωτιά… Πυρκαγιά σε υποστατικό στη Λάρνακα (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Μισή ώρα ήταν αρκετή για να προκληθούν μεγάλες ζημιές από φωτιά σε υποστατικό που γειτνιάζει με οικία στο χωριό Αγγλισίδες – Η ανάφλεξη μαγειρικού λαδιού, η αιτία της πυρκαγιάς – Πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ η ζημιά

Advertisement

Πρόλαβε τα χειρότερα η πυροσβεστική υπηρεσία ωστόσο η φωτιά πρόλαβε να προκαλέσει μεγάλες ζημιές. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, λήφθηκε μήνυμα στις 8 το βράδυ ότι είχε ξεσπάσει σε ιδιωτική οικία στο χωριό Αγγλισίδες της Επαρχίας Λάρνακας. 

Στην περιοχή έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό ΕΜΑΚ Κοφίνου και μέλη της υπηρεσίας επιχείρησαν ώστε να περιορίσουν τις φλόγες που μαίνονταν σε πρόχειρο υποστατικό το οποίο εφάπτεται σε οικία και να μην επεκταθεί.

Μισή ώρα αργότερα κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο ωστόσο προκλήθηκαν ζημιές πέραν των 10.000 ευρώ στο υποστατικό και την οικία.

Το υποστατικό χρησιμοποιείται ως χώρος παρασκευής λουκουμάδων και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ανάφλεξη μαγειρικού λαδιού το οποίο υπερθερμάνθηκε και αναφλέγηκε αφού έμεινε σε αρκετή ώρα πάνω σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network