MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξαπόσταινε στους κυματοθραύστες ο 42χρονος που αγνοείτο στο «Καρνάγιο» ενώ τον έψαχναν από ξηρά, αέρος και θάλασσα

Advertisement

Sponsored by exness

Είχε κολυμπήσει μέχρι τους κυματοθραύστες  και κουράστηκε ο 42χρονος – Είχε κουραστεί και έμεινε για να ξαποστάσει – Ανησύχησαν οι φίλου του και ενημέρωσαν την Αστυνομία – Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης του από ξηρά, αέρος και θάλασσα

Φαίνεται ότι δεν είχε καταλάβει ότι στήθηκε επιχείρηση για εντοπισμό του ο 42χρονος Ελλαδίτης που αγνοείτο το βράδυ της Πέμπτης στην παραλία «Καρνάγιο» στη Λεμεσό.

Advertisement

Ο 42χρονος βρισκόταν στην παραλία για διασκέδαση όταν λίγο πριν από τις δέκα μπήκε στη θάλασσα για να κολυμπήσει. Σχεδόν μισή ώρα αργότερα οι φίλοι και συγγενείς του ενημέρωσαν την Αστυνομία ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ανησυχούσαν γιατί προηγουμένως είχε καταναλώσει αλκοόλ.

Αμέσως ενημερώθηκε η Λιμενική Αστυνομία ενώ ταυτόχρονα οργανώθηκε επιχείρηση της ΑΔΕ Λεμεσού για τον εντοπισμό του προσώπου. Αστυνομικοί μετέβησαν στην περιοχή του «Καρνάγιου» και άρχισαν έρευνες από ξηράς μαζί με φιλικά και συγγενικά πρόσωπα του ελλείποντα. Παράλληλα στην περιοχή αφίχθηκε άκατος της Λιμενικής Αστυνομίας και ελικόπτερο της ΜΑΕΠ και άρχισαν έρευνες και από αέρος και θαλάσσης.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυκτα μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού, που βρίσκονταν στην παραλία μαζί με συγγενικά πρόσωπα του ελλείποντα, τον εντόπισαν να εξέρχεται από τη θάλασσα. Όπως τους ανέφερε ο 42χρονος, είχε κολυμπήσει μέχρι τους κυματοθραύστες και παρέμεινε εκεί, για κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω κούρασης που αισθάνθηκε. Όταν ανέκτησε τις δυνάμεις του κολύμπησε και πάλι προς την παραλία.

Ο 42χρονος παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και τον μετέφερε για προληπτικούς λόγους στο ΤΑΕΠ Λεμεσού και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network