MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο Προεδρικό για έκτακτη σύσκεψη οι επιδημιολόγοι

Advertisement

Sponsored by exness

Ανηφορίζουν ξανά στο Προεδρικό τα μέλη της επιστημονικής ομάδας – Σύσκεψη συγκάλεσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης – «Δε γνωρίζω» απάντησε ο Δρ. Κωστρίκης όταν ρωτήθηκε τι πρέπει να αναμένουμε από τη σημερινή σύσκεψη

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προεδρεύσει το πρωί σύσκεψης με την επιστημονική ομάδα για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Η σύσκεψη θα ξεκινήσει στις 10.00πμ, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Advertisement

Το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε και επιβεβαίωσε την Τρίτη την ενεργοποίηση του σχεδιασμού για τη δεύτερη φάση χαλαρώσεων, με μικρές διαφοροποιήσεις, μεταξύ άλλων για τον εκκλησιασμό και το άνοιγμα των οργανωμένων παραλιών καθώς και των πρακτορείων στοιχημάτων, όπως ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος.

Ο Καθηγητής Μοριακής Ιολογίας, Λεόντιος Κωστρίκης ρωτήθηκε από τη Cyprus Times κατά τη διάρκεια διάσκεψης Τύπου στο Υπουργείο Υγείας, το απόγευμα της Τρίτης, τι να αναμένεται από τη σύσκεψη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απάντησε «δεν γνωρίζω. Θα περιμένουμε να πάμε αύριο στο Προεδρικό και θα μας ανακοινώσει ο ίδιος ο Πρόεδρος τι μας θέλει εκεί. Να αναμένουμε μέχρι αύριο».

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network