MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο Mont Pèlerin για τη συνέχεια…

Advertisement

Sponsored by exness

Συνέχεια στις διαπραγματεύσεις- Προετοιμάζεται η ελληνοκυπριακή πλευρά για τον τεχνοκρατικό διάλογο- Θα διεξαχθεί 18-20 Ιανουαρίου στο Μοντ Πελεράντ-Τις επόμενες ώρες σε συνεννόηση με τον ΟΗΕ καθορίζονται θέματα που άπτονται της διαδικασίας-Σε ανοικτή επικοινωνία Λευκωσία-Αθήνα 

Advertisement

Στη Γενεύη συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις σε τεχνοκρατικό επίπεδο για τα θέματα της ασφάλειας και των εγγυήσεων στο κυπριακό. Μεταφέρονται από το Παλάτι του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, όπου πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη στο Mont Pelerin.

 

xartis

Η ελληνοκυπριακή πλευρά θα συμμετέχει με εξαμελής αντιπροσωπεία και επικεφαλής τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Στο τραπέζι  του τεχνοκρατικού διαλόγου θα παρακαθίσουν όλες οι πλευρές, που συμμετείχαν στην σύνοδο. H δική μας πλευρά θα κινηθεί στους άξονες της πρότασης του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη για ένα ισχυρό ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ,τριμερές Σύμφωνο Φιλίας Τουρκίας, Ελλάδας, Κύπρου και μεταβατική περίοδο, κατά την οποία θα υπάρχει πολυεθνική αστυνομική δύναμη στην Κύπρο.

Μιλώντας χθες βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο κύριος Χριστοδουλίδης είπε ότι η ΕΕ θα συνεχίσει να συμμετέχει, έχοντας καθοριστικό ρόλο.

Οι διαπραγματεύσεις θα διεξαχθούν από τις 18 Ιανουαρίου μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network