MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο εδώλιο για το διπλό φονικό… Αλλάζει στάση ο Τζιωνής;

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά ενώπιον Kακουργιοδικείου, οι τέσσερεις κατηγορούμενοι για το φρικτό έγκλημα του Στροβόλου με θύματα το ζεύγος Γιώργου Χατζηγεωργίου και Ντίνα Σεργίου – Αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες ο Τζιωνής και η «παρέα» του – Πληροφορίες περί αλλαγής στάσης του Τζιωνή και μη παραδοχής του

Advertisement

Έξι μήνες μετά την διάπραξη του στυγερού διπλού φονικού που διαπράχθηκε επί της οδού Ζαλόγγου στον Στρόβολο και συντάραξε την κοινωνία μας, η υπόθεση επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας αναμένεται να οδηγηθούν εκ νέου, την Δευτέρα το πρωί, οι τέσσερεις κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό του Στροβόλου, που διαπράχθηκε το βράδυ της 18ης Απριλίου και συγκλόνισε το Παγκύπριο και δεν αποκλείεται να προκύψει και ανατροπή σκηνικού, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο 33χρονος Λοΐζος Τζιωνής, ο 23χρονος ετεροθαλής αδελφός του Λευτέρης Σολωμού, η 21ετών πρώην συμβία του 33χρονου, Σάρα Σιάμς και ο 22χρονος Μάριος Χατζηξενοφώντος, είναι αντιμέτωποι με σοβαρές κατηγορίες, για φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία για φόνο, συνωμοσία για διάπραξη κακουργήματος, ληστεία, νυχτερινή διάρρηξη και κλοπή και ένοπλη είσοδος με σκοπό την κλοπή.

Αλλάζει στάση ο Τζιωνής;

Yπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος Τζιωνής σε προηγούμενη δικάσιμο, παραδέχθηκε το στυγερό έγκλημα και όλες τις κατηγορίες -πλην αυτή της διάρρηξης- αφού όπως ισχυρίστηκε βρήκε ανοιχτά και έτσι μπήκε στο σπίτι της οδού Ζαλόγγου, όπου μαχαίρωσε και άφησε νεκρό το ζεύγος Χατζηγεωργίου. Ωστόσο, πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι σοβαρό το ενδεχόμενο ο Τζιωνής να αλλάξει στάση και να απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γενική Εισαγγελία ζήτησε εκ νέου συνοπτική έκθεση γεγονότων από τους ανακριτές της υπόθεσης.

Όλοι οι κατηγορούμενοι τελούν υπό κράτηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network