MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο δικαστήριο οι ύποπτοι για τη ΣΠΕ – 4 μέρες κράτηση στον 69χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Τέσσερις μέρες κράτηση στον 69χρονο που συνελήφθη χθες σε σχέση με την υπόθεση ατασθαλιών στην εξασφάλιση δανείων της πρώην ΣΠΕ Αγίας Φύλας προχώρησε το απόγευμα η Αστυνομία — Προσέγγισε λήπτες δημόσιου βοηθήματος κατόπιν εντολών του 54χρονου που φέρεται ως ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης – Άλλες 7 μέρες κράτηση στον επιχειρηματία και τους άλλους τρεις

Advertisement

Ο 69χρονος που συνελήφθη χθες στη Λευκωσία παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού το οποίο διέταξε την 4ήμερη κράτηση του.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατέχουν οι ανακριτές της υπόθεσης, ο 69χρονος, όπως και ο 52χρονος που παρουσιάστηκε χθες ενώπιον δικαστηρίου, φέρονται ως τα πρόσωπα που κατόπιν οδηγιών του μεγαλοεργολάβου, προσέγγιζαν τους λήπτες δημόσιου βοηθήματος, που έναντι μικρής αμοιβής, υπέγραφαν ως εγγυητές των δανείων. Δάνεια, τα χρήματα των οποίων κατέληγαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του εργολάβου.

Σε ξεχωριστή διαδικασία, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού σήμερα, οδηγήθηκαν και τα τρία πρώην στελέχη της ΣΠΕ Αγίας Φύλας – ο 55χρονος πρώην γραμματέας της, ο 43χρονος πρώην τμηματάρχης χορήγησης δανείων και ο 40χρονος βοηθός του –  καθώς και ο 54χρονος ιδιοκτήτης εργοληπτικής εταιρείας, για λογαριασμό του οποίου εγκρίνονταν τα δάνεια, χωρίς τις απαιτούμενες εξασφαλίσεις. Το Δικαστήριο ανανέωση το διάταγμα κράτησης τους για άλλες 7 ημέρες.

Για την ίδια υπόθεση καταζητείται επίσης μια 49χρονη καθώς και ο 42χρονος διευθυντής της εργοληπτικής εταιρείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network