MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο Δικαστήριο οι 2 για το φόνο Καλλιτσιώνη εν αναμονή νέων στοιχείων από την ανακριτική ομάδα

Advertisement

Sponsored by exness

Ενώπιον του Δικαστηρίου ξανά οι δύο ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση για τη δολοφονία Καλλιτσιώνη το βράδυ της 25ης Ιουνίου – Αίτημα για ανανέωση της κράτησης τους από τους ανακριτές

Ξανά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οδηγούν οι ανακριτές που διερευνούν την δολοφονία Καλλιτσιώνη, τους δύο ύποπτους που συνελήφθησαν την περασμένη Τετάρτη στη Λευκωσία και τελούν υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση.

Advertisement

Οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να αιτηθούν την ανανέωση του διατάγματος κράτησης των δύο Ελληνοκύπριων υπόπτων, 40 και 29 ετών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να παρουσιαστούν και νέα στοιχεία και μαρτυρίες σε σχέση με την υπόθεση και πως οι δύο φαίνεται να εμπλέκονται.

Οι δύο ύποπτοι είχαν συλληφθεί στις 8 Ιουλίου στη Λευκωσία, αφού πρώτα είχαν τεθεί στο μικροσκόπιο των ανακριτών της υπόθεσης, που κατάφεραν να τους συνδέσουν μέσω βίντεο κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης το οποίο και επικαλέστηκαν κατά την προηγούμενη διαδικασία ενώπιον του Δικαστηρίου και τους εξασφάλισε διάταγμα προσωποκράτησης των δύο.

Στα πλάνα που έχων στα χέρια τους οι ανακριτές, φαίνονται δύο πρόσωπα, ο σωματότυπος των οποίων ομοιάζει με αυτόν των υπόπτων, ν’ αναχωρούν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της 25ης Ιουνίου από το σπίτι του 40χρονου Ελληνοκύπριου, επιβαίνοντας μοτοσυκλέτας μεγάλου κυβισμού και φορώντας κράνη. Οι δύο ύποπτοι φαίνεται να επιστρέφουν πεζοί στην οικία του 40χρονου λίγο μετά τα μεσάνυχτα, χωρίς να φορούν κράνη. Ο φόνος διαπράχθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ και σύμφωνα με μαρτυρίες μετά τους πυροβολισμούς μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, ίδιου τύπου, θεάθηκε να απομακρύνεται από την σκηνή.

Στα πλάνα φαίνεται, επίσης, ο 40χρονος να κινείται με προφυλάξεις έξω από το γκαράζ της οικίας του, μεταφέροντας άγνωστο αντικείμενο στην πίσω πλευρά του σπιτιού του. Οι δύο ύποπτοι ανακρινόμενοι από την Αστυνομία, ισχυρίστηκαν ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο της δολοφονίας βρίσκονταν μαζί στην οικία του 40χρονου στις Βρυσούλες.

Όπως ακούστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ενώπιον του Δικαστηρίου, οι ανακριτές επρόκειτο να συνεχίσουν τη διερεύνηση της υπόθεσης με τη λήψη καταθέσεων, ενώ αναζητούσαν και το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τη διάπραξη του εγκλήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network