MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στο Δικαστήριο ο 30χρονος για τη διπλή γυναικοκτονία

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου ο 30χρονος Σύρος για την διπλή γυναικοκτονία – Ανανέωση του διατάγματος κράτησης του για άλλες 2 μέρες αναμένεται να ζητήσουν οι ανακριτές – Άλλοι δύο τελούν υπό κράτηση για την υπόθεση που προκάλεσε συγκλονισμό

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού αναμένεται να οδηγήσουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού που διερευνούν την υπόθεση της διπλής γυναικοκτονίας, τον 30χρονο Σύρο για ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του.

Advertisement

Ο 30χρονος, που με τις καταθέσεις του φαίνεται ότι «ξεκλείδωσε» κάποια κομμάτια του παζλ με αποτέλεσμα οι ανακριτές να οδηγηθούν τις προηγούμενες μέρες στη σύλληψη και του 44χρονου αδελφού του καθ’ ομολογία δολοφόνου, επέμεινε τις προηγούμενες μέρες ότι βρέθηκε στην εξοχική κατοικία αλλά στις 13 Νοεμβρίου και όχι τις επίμαχες μέρες 16 και 17 Νοεμβρίου οπότε διαπράχθηκε η δολοφονία των δύο γυναικών.

Οι ανακριτές αναμένεται να ζητήσουν από το Δικαστήριο την ανανέωση της κράτησης του 30χρονου για περίοδο δύο ημερών, ώστε να μπορούν να παρουσιάσουν ξανά και τους τρεις υπόπτους μαζί στο Δικαστήριο την Τετάρτη. Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση τελούν υπό κράτηση εκτός από τον 30χρονο, ο 32χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος και ο 44χρονος αδελφός του, όλοι από τη Συρία, μόνιμοι κάτοικοι Λεμεσού.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα, ο 30χρονος ανακρινόμενος παραδέχτηκε ότι αρχικά είπε ψέματα, έπεσε σε κάποιες αντιφάσεις και τελικά ομολόγησε ότι βρέθηκε στο εξοχικό στον Αμίαντο, ισχυρίζεται όμως ότι αυτό έγινε άλλη μέρα και συγκεκριμένα στις 13 Νοεμβρίου και όχι την 16η προς 17η του μήνα.

Ως γνωστόν, οι ανακριτές έχουν στα χέρια τους και τεκμήριο, ένα προφυλακτικό, που τον συνδέει με τη σκηνή.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη από τις έρευνες για εντοπισμό των άλλων προσώπων που βρίσκονται στο κάδρο, δηλαδή τους δύο αλλοδαπούς που άνοιξαν τον λάκκο που μετατράπηκε σε τάφο για τις δύο άτυχες γυναίκες και ενός ακόμη προσώπου, που όπως κατέθεσε ο 44χρονος είχε μεταβεί μαζί του στην εξοχική κατοικία.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network