MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά στην «επίθεση» ο Φαίδωνος – Στο στόχαστρο δικηγόροι

Advertisement

Sponsored by exness

Έρευνα για φερόμενη παρακράτηση χρημάτων από δικηγόρους διεξάγεται στο Δήμο Πάφου

Advertisement

Διαδικασίες έχει τροχοδρομήσει ο Δήμος Πάφου για ανάκτηση οφειλόμενων χρημάτων που φέρονται να παρέμειναν σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικηγόρων και να μην κατέληξαν στα ταμεία του Δήμου Πάφου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.

Ο κ. Φαίδωνος δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων πως η πληροφορία δόθηκε στο ίδιον από οφειλέτες και διέταξε έρευνα ακόμη και για περιπτώσεις επιδίκασης από τα δικαστήρια χρημάτων που οφείλονταν στο Δήμο Πάφου και ενδεχομένως αντί να καταλήγουν στα δημοτικά ταμεία, παρέμειναν σε τραπεζικούς λογαριασμούς δικηγόρων, οι οποίοι είχαν κατ’ εντολή του Δήμου αναλάβει τις δικαστικές αυτές υποθέσεις. 

Ο Δήμαρχος της Πάφου είπε πως οι διερευνώμενες υποθέσεις παρακράτησης χρημάτων αφορούν τρεις δικηγόρους, μέλη του δικηγορικού συλλόγου Πάφου.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όπως προκύπτουν από τις έρευνες, έχουν επιβεβαιωθεί δύο περιπτώσεις μεγάλων χρηματικών ποσών τα οποία επιδικάστηκαν στον Δήμο Πάφου από τη δικαιοσύνη, τα λεφτά καταβλήθηκαν από τους διάδικους μέσω των δικηγόρων που είχε ορίσει για κάθε υπόθεση η δημοτική αρχή όμως τα χρήματα δεν κατέληξαν στα ταμεία του Δήμου Πάφου, αλλά παραμένουν ακόμη στους τραπεζικούς λογαριασμούς δικηγόρων.

Η έρευνα που διέταξε ο Δήμαρχος Πάφου αρχίζει από το έτος 2000, προκειμένου  να διερευνηθεί κατά πόσο υπήρξε οικειοποίηση χρημάτων του Δήμου από τον οποιονδήποτε, Ωστόσο φαίνεται η υπόθεση παρακράτησης να αφορά τα έτη από το 2007 μέχρι και το 2014.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network