MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξανά χειροπέδες στον 47χρονο Μόνιμο Υπαξιωματικό. Συνδέθηκε και με άλλες εκρηκτικές ύλες

Advertisement

Sponsored by exness

Ξανά χειροπέδες στον 47χρονο Μόνιμο Υπαξιωματικό – Συνδέθηκε μέσω DNA με άλλη υπόθεση με κατοχή εκρηκτικής ύλης – Διερευνά η Αστυνομία

Advertisement

Ξανά χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία στον 47χρονο Μόνιμο Υπαξιωματικό ο οποίος είχε συλληφθεί ως υπόπτος για παράνομη κατοχή περιστρόφου, εκρηκτικών υλών και άλλων αντικειμένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος επανασυνελήφθη καθώς μέσω DNA συνδέθηκε με εκρηκτικές ύλες που είχαν εντοπίστεί σε διαμέρισμα στην περιοχή της Γερμασόγειας στη Λεμεσό μετά από έρευνα, η οποία διενεργήθηκε στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται από πλευράς Αστυνομίας για πάταξη της εγκληματικότητας. Πρόκειται, μεταξύ άλλων, για εκρηκτική ύλη τύπου ΤΝΤ, βραδύκαυστο σχοινί και πυροκροτητή.

Ο 47χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης για διευκόλυνση των ερευνών.

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος, σήμερα το πρωί με απόφαση Στρατοδικείου, αφέθηκε ελεύθερος σήμερα υπό όρους μέχρι την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας η οποία θα διεξαχθεί στις 9,10 και 11 Οκτωβρίου 2018.

Ο 47χρονος υπενθυμίζεται ότι συνελήφθη στις 22 Αυγούστου, και αφού εντοπίστηκαν, κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης ταβανιού σε λουτρό που βρίσκεται εντός στρατοπέδου στο Σταυροβούνι, στρατιωτικό αδιάβροχο, μέσα στο οποίο υπήρχε  περίστροφο, ποσότητα εκρηκτικής ύλης, βραδύκαυστο σχοινί, κουκούλα, καπνογόνα και χειροβομβίδα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network