MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Ξάφρισαν οικίες, βενζινάδικα και έκλεψαν όπλα στη Λεμεσό το τριήμερο. Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Advertisement

Sponsored by exness

Έδρασαν οι νυχτοβάτες το τριήμερο στην πόλη και επαρχία Λεμεσού – Σε συναγερμό το ΤΑΕ Λεμεσού – Κοσμήματα, καπνικά προϊόντα, όπλα και χρήματα έκαναν «φτερά» από υποστατικά και οικίες – Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για κλοπή οικίας

Σε «κόκκινο» συναγερμό τελούσε το τριήμερο του Κατακλυσμού η αστυνομία λόγω και της έξαρσης κλοπών και διαρρήξεων που σύμφωνα με τις αρχές παρατηρούνται αυτές τις ημέρες. Όπως ανέφερε και σε προηγούμενο  ρεπορτάζ η Cyprus Times ο Αρχηγός Αστυνομίας έδωσε οδηγίες προς όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις, ώστε να υπάρχουν αυξημένες περιπολίες για πρόληψη της εγκληματικότητας.

Advertisement

Στη Λεμεσό το ΤΑΕ ανταποκρίθηκε το τριήμερο μεταξύ άλλων, σε αρκετά περιστατικά για κλοπές σπιτιών, διαρρήξεις πρατήριων βενζίνης με λεία κοσμήματα μεγάλης αξίας, και όπλα.

Συγκεκριμένα, κουκουλοφόροι που καταγράφονται από κλειστά κυκλώματα διέρρηξαν δύο πρατήρια βενζίνης στην περιοχή Ζακακίου και έκλεψαν καπνικά προϊόντα αξίας 300 ευρώ.

Σε άλλες τέσσερις περιπτώσεις το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υποθέσεις κλοπών από οικίες το τριήμερο. Άγνωστοι έκλεψαν οικία στην περιοχή Νάφι στη Λεμεσό αποσπώντας κοσμήματα αξίας 9,400 ευρώ, ενώ σε δεύτερη περίπτωση στην Αγία Μαύρη στην επαρχία Λεμεσού, οι δράστες αφού έκλεψαν οικία 79χρονου απέσπασαν χρήματα αξίας 7,350 ευρώ και ένα αεροβόλο όπλο.

Κοντόκανο κυνηγετικό έκανε «φτερά», και από οικία ηλικιωμένου στην περιοχή Κορφή, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης στην αστυνομία.

Το ΤΑΕ Λεμεσού το τριήμερο φόρεσε χειροπέδες σε ένα πρόσωπο για κλοπή από οικία στην περιοχή Καψάλου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network