MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Wedding time: Τα πιο κομψά ρολόγια για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου! (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Η ώρα η καλή!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ανάμεσα στα «θύματα» του κορωνοϊού ήταν και τα ζευγάρια που είχαν προγραμματίσει τους περασμένους μήνες να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Τώρα που επιστρέφουμε σιγά-σιγά στους κανονικούς μας ρυθμούς, πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να (επανα)σχεδιάζουν το γάμο τους!

Το νυφικό το έχεις βρει. Το ίδιο και το γαμπριάτικο κοστούμι. Ότι στυλ κι να έχεις επιλέξει να φορέσεις, δε θα μπορέσεις να έχεις μια ολοκληρωμένη εμφάνιση αν δεν προσθέσεις και τα ανάλογα αξεσουάρ.

Στη συλλογή Tissot θα βρείτε ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ρολογιών κατάλληλο για κάθε κομψό ζευγάρι που παντρεύεται.

Επισφραγίστε τη διαχρονική αγάπη σας με ένα διαχρονικό ρολόι, το Tissot Le Locle. Η τεχνική καινοτομία και οι κλασικές σικ λεπτομέρειες αναδεικνύουν το Tissot Le Locle από «απλά ένα ρολόι» στο «τέλειο» ρολόι για το γαμπρό και τη νύφη.

Με την πολυτελή εμφάνιση του, που συμπληρώνεται από ένα κομψό καντράν με υπέροχους δείκτες, το Tissot Carson είναι η ιδανική επιλογή για τη γαμήλια εμφάνιση σας.

Το Tissot Chemin des Tourelles συνδυάζει έναν μοντέρνο σχεδιασμό με μια κομψή κάσα για ένα πολυτελές αποτέλεσμα. Ιδανικό για τη μέρα του γάμου σας και για όλες όσες θα ακολουθήσουν.

Τη συλλογή Tissot θα βρείτε στο κοσμηματοπωλείο Zacharias Watches & Jewellery στη Λεμεσό, το οποίο επαναλειτουργεί κανονικά.

Όσοι επιθυμούν φυσικά μπορούν να κάνουν τις αγορές τους και διαδικτυακά, μέσω του λογαριασμού του καταστήματος στο Instagram! Δες τον τρόπο ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ 25323168:

Instagram: @zachariaswatches

Facebook: @zachariaswatchesandjewellery

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network