MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Walk for Freedom»: Πορεία κατά της εμπορίας προσώπων στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Πορεία ενάντια στην εμπορία προσώπων διοργανώνει στα κατεχόμενα η τ/κ πλατφόρμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων – Η πορεία θα πραγματοποιηθεί στο Λήδρα Πάλας και θα συναντηθεί με την αντίστοιχη πορεία που διοργανώνει η ε/κ πλευρά

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί από την τ/κ πλατφόρμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων, η πορεία που πραγματοποιείται παγκοσμίως ενάντια στο εμπόριο προσώπων με την ονομασία “Walk for Freedom“.

Advertisement

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση της πλατφόρμας αναφέρει ότι η πορεία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου θα καταλήξει στο Λήδρα Πάλας όπου θα συναντηθούν με την αντίστοιχη πορεία που διοργανώνει στην ε/κ πλευρά η οργάνωση Cyprus Stop Trafficking.

Πρόκειται, αναφέρεται, για την 8η φορά που διοργανώνεται παγκόσμια αυτή η πορεία. Η τ/κ πλατφόρμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων υπενθυμίζει ότι προσφέρει δωρεάν νομική στήριξη στα θύματα εμπορίας προσώπων και συμμετέχει στην προσπάθεια τερματισμού αυτού του φαινομένου.

Η πορεία, αναφέρεται, θα είναι σιωπηλή με στόχο την δικαιοσύνη και την ελευθερία.

Σημειώνοντας ότι οι περιπτώσεις εμπορίας προσώπων και ειδικά εξαναγκασμού γυναικών σε πορνεία αυξάνονται στα κατεχόμενα, η πλατφόρμα γράφει ότι το μήνυμα της εκδήλωσης είναι ξεκάθαρο: θα πρέπει να σταματήσει στην τ/κ πλευρά αλλά και διεθνώς η δουλεία και η εμπορία προσώπων, «και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να έρθει η ημέρα που ο καθένας θα ζει ελεύθερος», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network