MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Βροχή» προβλημάτων έφερε η χθεσινή κακοκαιρία (video)

Advertisement

Sponsored by exness

«Βροχή» προβλημάτων έφερε η χθεσινή κακοκαιρία – Ανταποκρίθηκε σε δεκάδες περιστατικά σε Λευκωσία και Λάρνακα η Πυροσβεστική Υπηρεσία

Αρκετά προβλήματα σε διάφορες περιοχές της Κύπρου προκάλεσε η χθεσινή κακοκαιρία, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να σπεύδει για βοήθεια.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 6ης Σεπτεμβρίου 2022 μέχρι και τις 06.00 της 7ης  Σεπτεμβρίου 2022 ανταποκρίθηκε  σε 40 κλήσεις για βοήθεια, 15 πυρκαγιές, 24 ειδικές εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Ανδρέα Κεττή, γύρω στις 15.50 χθες το απόγευμα, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λευκωσίας δέχθηκαν δέκα κλήσεις για βοήθεια, αφού λόγω των σφοδρών ανέμων σημειώθηκαν πτώσεις, επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης υπέργειων καλωδίων.

Σε μία περίπτωση προκλήθηκε πυρκαγιά σε φοινικόδεντρο σε αυλή οικίας στην Ανθούπολη από πτώση και σπινθηρισμούς καλωδίου της Α.Η.Κ.

Συνολικά για τα πιο πάνω περιστατικά εργάστηκαν 3 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Ακροπόλεως και Λακατάμιας, ενώ βοήθεια παρείχε και η εθελοντική ομάδα ¨SupportCy¨ Οι περιοχές που επηρεάστηκαν ήταν Ανθούπολη, Δευτερά, Ψημολόφου, Πέρα Ορεινής, Επισκοπειό, και Τσέρι.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Κεττή, γύρω στις 16.30 χθες το απόγευμα, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας ανταποκρίθηκαν σε δέκα κλήσεις για βοηθεία, αφού λόγω της βροχόπτωσης και των σφοδρών ανέμων, σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης και πτώσεις υπέργειων καλωδίων.

Η Πυροσβεστικής προχώρησε επίσης και στη ρυμούλκηση ακινητοποιημένων οχημάτων, άντλησης νερών από υπόγεια οικιών και άνοιγμα φρεατίων όμβριων υδάτων. Για τα εν λόγω περιστατικά εργάστηκαν 4 συνεργεία από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λάρνακας και Ορόκλινη, ενώ έγινε και μερική ανάκληση εκτός υπηρεσίας προσωπικού.

Βοήθεια παρείχαν επίσης συνεργεία του Δήμου Λάρνακας. Οι περιοχές που επηρεάστηκαν ήταν εντός της πόλης της Λάρνακας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network