MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχή και καταιγίδα αλλά… με 30άρια στο θερμόμετρο

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχές ακόμα και καταιγίδες προβλέπει και για σήμερα η Μετεωρολογική Υπηρεσία – Αλλά η θερμοκρασία «κτυπάει» ακόμα 30άρια

Advertisement

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Σήμερα νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ και η θάλασσα ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένης βροχής κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τετάρτη και την Πέμπτη και μικρή πτώση την Παρασκευή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network