MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές, κρύο και χιόνια αλλά… ανεβαίνει σιγά – σιγά η θερμοκρασία!

Advertisement

Sponsored by exness

Ασθενής, ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή – Βροχές και χιονόπτωση – Από Δευτέρα ανεβαίνει η θερμοκρασία  

Advertisement

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένεται να πέσουν μεμονωμένες, κυρίως ελαφρές, βροχές. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους, δεν αποκλείεται να σημειωθεί ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως στα παράλια, δυνατό αρχικά να δώσουν μεμονωμένες, ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά σε υπήνεμες περιοχές, δεν αποκλείεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νότιοι ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα δυτικά παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παροδικά όμως θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Τη Δευτέρα το πρωί θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, σταδιακά όμως ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal