MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας μέχρι… νεωτέρας

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν αλλάζει η εικόνα του καιρού σήμερα – Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία και για το Σαββατοκύριακο – Ο καιρός αναλυτικά

Advertisement

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικά βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να σηµειωθεί χαλαζόπτωση. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά στα νότια το απόγευµα µέχρι πολύ ισχυροί, 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο να σηµειωθούν τοπικά βροχές, ενώ αργότερα αναµένεται τοπικά να σηµειωθούν και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας δεν αποκλείεται να πέσει και χαλάζι.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι δεν αποκλείεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά κατά τις απογευµατινές ώρες θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο από την Κυριακή. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network