MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές καταιγίδες και παγετός!

Advertisement

Sponsored by exness

Συνεχίζονται οι βροχοπτώσεις σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία. Βροχές, καταιγίδες και παγετός αναμένονται καθώς η ασθενής χαμηλή πίεση συνεχίζει να επηρεάζει την περιοχή. Το επίκεντρο βρίσκεται δυτικά της Κύπρου.

Advertisement

Αναλυτικά οι προβλέψεις:

Απόψε τοπικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα παράλια, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Τοπικά αναμένεται να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και στον πλην 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά όπου θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές χωρίς να αποκλείεται μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να επικρατεί παγετός.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Το Σάββατο αναμένονται τοπικές βροχές ενώ από το βράδυ αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά.

Την Κυριακή και την Δευτέρα ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από την Κυριακή.

 Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network