MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού από αύριο

Advertisement

Sponsored by exness

Σημειώνει πτώση η θερμοκρασία το επόμενο διήμερο – Χιόνι ή χιονόνερο αναμένεται να σημειωθεί στα ορεινά

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, με τις βροχές να κάνουν την εμφάνισή τους από αύριο, Δευτέρα.

Advertisement

Σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας, απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 9 στα παράλια και γύρω στούς 2 στα ψηλότερα ορεινά όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες καθώς και χιόνι ή χιονόνερο στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών ενώ την Τετάρτη θα καταστεί και πάλι κυρίως συννεφιασμένος με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τετάρτη και μικρή άνοδο την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network