MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές και καταιγίδες μέχρι… νεωτέρας!

Advertisement

Sponsored by exness

Συννεφιασμένος καιρός, βροχές και καταιγίδες προβλέπει η Μετεωρολογική Υπηρεσία μέχρι και τη Δευτέρα ενώ όπως φαίνεται μία από τα ίδια, ίσως κάπως χαμηλότερης έντασης, θα έχουμε Τρίτη και Τετάρτη. Φθινόπωρο δε θέλαμε;

Advertisement

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Βαρομετρικό χαμηλό επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τοπικά τα φαινόμενα δυνατό να είναι έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, μέτριοι 4 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά και αργότερα τα βόρεια όπου θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως συννεφιασμένος στις περισσότερες περιοχές και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου σταδιακά θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη και την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά, σε περιοχές του εσωτερικού και στα νοτιοανατολικά και ανατολικά παράλια.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και την Τετάρτη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network