MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές ίσως και καταιγίδα κυρίως στα παράλια αναμένει για απόψε η Μετεωρολογική

Advertisement

Sponsored by exness

Βροχές ίσως και καταιγίδα κυρίως στα παράλια αναμένει για απόψε η Μετεωρολογική Υπηρεσία – Ίδιο το σκηνικό και αύριο – Αναλυτικά οι προβλέψεις

Aσθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Advertisement

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 10 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή και χιόνι. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές και καταιγίδες ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο.

Την Πέµπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network