MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχές από απόψε… Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

Advertisement

Sponsored by exness

Νεφώσεις, βροχές και παγετός στα ορεινά –  Από αύριο ξανά χιόνια – Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή – Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Advertisement

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι τοπικά μερικώς συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί,  ασθενείς 3  αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι 4  μποφόρ.  Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη στα νότια και ανατολικά ενώ στα δυτικά και βόρεια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό,  γύρω στους 12  στα παράλια και στους 2  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά,  όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές,  ενώ για το απόγευμα δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας.  Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να χιονίσει.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι 3  με 4  μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα,  μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ.  Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά το απόγευμα στα ανατολικά,  μέχρι ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16  βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 5  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη,  την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα της Τετάρτης θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal