MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βροχερό Σαββατοκύριακο… κακοκαιρία μέχρι και την Τετάρτη

Advertisement

Sponsored by exness

H πρόγνωση του καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία – Η ασθενής ψηλή πίεση, που επηρεάζει την περιοχή, υποχωρεί και σχετικά χαμηλή πίεση αρχίζει να επηρεάζει το νησί

Το απόγευμα αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα νότια μέχρι ταραγμένη.

Advertisement

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αργότερα όμως αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και στα βόρεια αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα δυτικά και βόρεια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και στα νότια και μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και στα βόρεια. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 27 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι παροδικά μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα επίπεδα της Κυριακής για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΣΕΡΙ / ΑΡΗΣ

ShootandGoal