MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρήκαν τρόπο οι ανεγκέφαλοι. Στο μικροσκόπιο κυκλώματα για τα καμένα οχήματα-Επίθεση σε πατέρα και γιο (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

6 καμένα αυτοκίνητα και επίθεση σε πατέρα και γιο ο απολογισμός του ντέρμπι στη Λεμεσό μεταξύ του Απόλλωνα και του ΑΠΟΕΛ – Έρευνες από την Αστυνομία – Παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή

Παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν από νωρίς την Κυριακή εντός και εκτός του Τσιρείου Σταδίου για την αποφυγή επεισοδίων κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Απόλλωνα-ΑΠΟΕΛ, οι ανεγκέφαλοι βρήκαν τον τρόπο και έδρασαν ξανά.

Advertisement

Πριν ακόμα λήξει ο αγώνας, σε Αστυνομία και Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός όταν 6 ιδιωτικά οχήματα οπαδών του ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με την Αστυνομία, που ήταν σταθμευμένα στον χώρο του Πισσαρίδη -όπως συνήθως σταθμεύουν οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας- τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε στο σημείο για κατάσβεση της φωτιάς, ωστόσο κάποια από τα οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς ενώ άλλα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

 

Μετά και την εξέλιξη αυτή, με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμειες παρατάχθηκαν σε διάφορα σημεία γύρω από το γήπεδο, ενώ μικροένταση προκλήθηκε και λίγο πριν την αναχώρηση των οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, χωρίς ευτυχώς να λάβει διαστάσεις.

Μικροένταση και ρίψη αντικειμένων καταγράφηκε και σε άλλα σημεία, στον περιβάλλοντα χώρο του Τσιρείου Σταδίου.

Εν συνεχεία καταγράφηκε ένα ακόμα περιστατικό, όταν σύμφωνα με την αστυνομία, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο -υποστηρικτές του Απόλλωνα- την ώρα που αναχωρούσαν από το γήπεδο με το αυτοκίνητο τους.

Οι οπαδοί, που κινούνταν πεζοί, κρατώντας ρόπαλα και άλλα αντικείμενα, επιτέθηκαν στο όχημα που επέβαιναν ο πατέρας και ο γιος.

Δείτε Εικόνες που καταγράφηκαν μετά τη λήξη του αγώνα:

Έρευνες προς εντοπισμό των δραστών

Η Αστυνομία με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής ξεκίνησε έρευνες προκειμένου να διαφανεί πως ξέσπασε η φωτιά που τύλιξε τα οχήματα. Κάποιες πληροφορίες ενώπιον των αρχών κάνουν λόγο για ρίψη μολότοφ ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι αργά το βράδυ και παραμένει υπό διερεύνηση.

Πλησίον του σημείου υπάρχουν καταστήματα από τα οποία παραλήφθηκαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία θα μελετηθούν προκειμένου να διαφανεί κατά πόσον έχουν καταγράψει κινήσεις που να είναι βοηθητικές στη διερεύνηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network