MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρήκαν στο εξωτερικό ύποπτο για ανθρωποκτονία στην Κύπρο

Advertisement

Sponsored by exness

Συνελήφθη στο εξωτερικό 49χρονος που θεωρείται ύποπτος για το θάνατο του 21χρονου στρατιώτη των Βρετανικών Βάσεων – Εναντίων του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης – Είχε πάει για να εκπαιδεύσει στο κανό τον 20χρονο στρατιώτη ενώ στη περιοχή επικρατούσαν δυσμενείς καιρικές συνθήκες    

Advertisement

Συνελήφθη δυνάμει ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης 49χρονος,  σε χώρα του εξωτερικού για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενα αδικήματα ανθρωποκτονίας και πρόκλησης θανάτου από αμέλεια. 

Ο 49χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης θανάτου 21χρονου, που συνέβη στις 12 Μαρτίου πέρυσι, στην θαλάσσια περιοχή Κάβο Γκρέκο.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο άτυχος 21χρονος, παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν και τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν, πήγε για κανό. Το άψυχο σώμα του βρέθηκε σε απόσταση 100 μέτρων από την ακτή.

Ο άτυχος νεαρός όταν ανασύρθηκε φαινόταν να μην έχει τις αισθήσεις του. Παρά το γεγονός ότι το πλήρωμα του σκάφους του παρείχε τις πρώτες βοήθειες, γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου που ανέμεναν στην ακτή, διαπίστωσαν το θάνατο του.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network