MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρήκαν «παιχνίδι» με τα τηλεφωνήματα-φάρσες για βόμβες σε σχολεία; «Εκκενώστε!»

Advertisement

Sponsored by exness

Είναι ευρέως αποδεκτό ότι το… κακό με τις φάρσες για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών σε σχολεία έχει παραγίνει!

Advertisement

Και μπορεί το φαινόμενο του τηλεφωνήματος-φάρσας στην Αστυνομία για ύπαρξη βόμβας σε σχολικούς χώρους να μην είναι σημερινό… ωστόσο τις τελευταίες μέρες η κακόγουστη «μόδα» φαίνεται πως έχει παραγίνει.

Τρία τηλεφωνήματα στη Λεμεσό και άλλα τόσα στην Πάφο, από την Τετάρτη που μας πέρασε ήταν αρκετά για να προκαλέσουν προβληματισμό.

Απερίσκεπτοι μαθητές που ψάχνουν ευκαιρία να χάσουν λίγη ώρα μαθήματος; Ίσως… Η Αστυνομία πάντως, σε κάθε περίπτωση κινητοποιείται αφού μπροστά στο ενδεχόμενο να υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα αλήθειας στα λεγόμενα του οποιουδήποτε κρύβεται στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου, οι έρευνες πρέπει να γίνουν και μάλιστα με μεγάλη προσοχή. Αυτό βεβαίως πράττει και η Αστυνομία σε κάθε περίπτωση, προσπαθώντας να διασφαλίσει ότι κανένας μαθητής δε θα διατρέξει κίνδυνο.

Σήμερα ήταν και πάλι η σειρά της Λεμεσού!

Το πρώτο τηλεφώνημα που έγινε αφορούσε την Α’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού. Τηλεφώνημα που λήφθηκε στις 9 και 18 στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, έκανε λόγο για ύπαρξη βόμβας στο σχολείο. Το τηλεφώνημα, που έγινε από τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται έξω από το σχολείο, αποδείχτηκε φάρσα, αφού βεβαίως πρώτα κινητοποιήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας έσπευσαν στο σημείο για έρευνες και εκκένωσαν προληπτικά το σχολείο.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία κινητοποιήθηκε για τον ίδιο λόγο στο ίδιο σχολείο και την Παρασκευή που μας πέρασε, με το τηλεφώνημα να αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά φάρσα.

Και δεύτερο «χτύπημα»

5 λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι, λήφθηκε τηλεφώνημα στη γραμματεία του Λυκείου Πολεμιδιών κατά το οποίο νεαρό πρόσωπο ενημέρωνε για τοποθέτηση βόμβας. Συγκεκριμένα όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το νεαρό πρόσωπο χωρίς να δώσει στοιχεία ταυτότητας είπε: «Εβάλαμεν πόμπα στο σχολείο. Εκκενώστε το αν δε θέλετε να υπάρξουν θύματα».

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία. Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, του Αστυνομικού Σταθμού Πολεμιδιών, πυροτεχνουργός και αστυνομικοί με ανιχνευτικούς σκύλους έσπευσαν στο σχολείο. Αφού εκκένωσαν τους χώρους, ερεύνησαν το σχολείο και ευτυχώς δεν εντόπισαν οτιδήποτε ύποπτο. Ένα ακόμα τηλεφώνημα-φάρσα δηλαδή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network