MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρήκαν μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων-καπνογόνων σε διαμέρισμα στη Λεμεσό. Χειροπέδες σε 36χρονο

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη ποσότητα πυροτεχνημάτων-καπνογόνων σε διαμέρισμα στη Λεμεσό – Παραδέχθηκε ότι τα έφερε από εξωτερικό και κατεχόμενα 37χρονος – Χειροπέδες και σε 49χρονο

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λεμεσού), μετά από αξιολόγηση πληροφορίας, για παράνομη κατοχή πυροτεχνημάτων και καπνογόνων, διεξήγαγαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος, στο διαμέρισμα 36χρονου στη Λεμεσό.

Advertisement

Σε αποθήκη της οικίας εντοπίστηκαν 51 εκτοξευτές πυροτεχνημάτων 25 βολών, 34 τεμάχια πολύ-εκτοξευτών πυροτεχνημάτων εδάφους 49 βολών, 101 εκτοξευτές 5 βολών, 171 καπνογόνα, 33 πυρσοί, 201 εκτοξευτές πυροτεχνημάτων 8 βολών και 3 πολύ-εκτοξευτές πυροτεχνημάτων εδάφους 64 βολών.

Όλα τα πιο πάνω κατασχέθηκαν, ενώ ο 36χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών και τέθηκε υπό κράτηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι μέρος των πυροτεχνημάτων το εισήγαγε από το εξωτερικό και άλλα από τα κατεχόμενα.

Χειροπέδες και σε 49χρονο

Επίσης, σε έρευνα που διεξήγαγαν νωρίτερα την ίδια μέρα, τα μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, βάσει δικαστικού εντάλματος σε οικία 49χρονου στη Λεμεσό, εντόπισαν και κατέσχεσαν 101 πυροτεχνήματα χειρός και 15 φωτοβολίδες.

Ο 49χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network