MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρέθηκε το όχημα… Άφαντος ο 42χρονος και τα τρία παιδιά στη Λεμεσό (pics)

Advertisement

Sponsored by exness

Άφαντος ο 42χρονος και τα τρία παιδιά στη Λεμεσό – Εντοπίστηκε το όχημά του – Εγκαταλελειμμένο σε χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος – Εντατικές έρευνες της Αστυνομίας

Advertisement

Άφαντος παραμένει ο 42χρονος από την Ιορδανία ο οποίος καταζητείται για απαγωγή τριών ανήλικων παιδιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 5.30 την αυγή, εντοπίστηκε το όχημα του 42χρονου εγκαταλελειμμένο στον χώρο στάθμευσης του πολυκαταστήματος Jumbo στα Πολεμίδια.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο εν λόγω άνδρας ο οποίος είναι σε διάσταση με την Παλαιστίνια σύζυγο του άρπαξε τα τρία της παιδιά, ηλικίας 6, 4 και 12 ετών και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προβεί και στο παρελθόν σε παρόμοια πράξη.

Τα τρία παιδία βρίσκονταν στην περιοχή του Μόλου με φιλικό πρόσωπο της μητέρας, η οποία βρισκόταν στην εργασίας της, όταν ο 42χρονος, εν διαστάσει σύζυγος της τα άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Εναντίον του εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Νέα ανακοίνωση-έκκληση της Αστυνομίας για βοήθεια προς τον εντοπισμό τους

Η Αστυνομία καταζητεί τον SUFIAN MOHAMMAD ABDALLAH MARIE, 42 ετών από την Ιορδανία και τώρα στη Λεμεσό, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής από τη νόμιμη κηδεμονία τριών ανήλικων παιδιών ηλικίας 12, 6 και 4 χρόνων, αδίκημα που διαπράχθηκε γύρω στις 7 χθες το απόγευμα στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο SUFIAN πήρε τα τρία ανήλικα παιδιά από τη φύλαξη φιλικού προσώπου της μητέρας τους την ώρα που βρίσκονταν στο χώρο της Επίχωσης στη Λεμεσό.

Το αυτοκίνητο με το οποίο διακινείτο ο 42χρονος, εντοπίστηκε γύρω στις 5.30 σήμερα το πρωί σε περιοχή των Πολεμιδιών και παραλήφθηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του πιο πάνω προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στα τηλ. 25-805187 και 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal