MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρετανός σήκωσε στο… πόδι το Αεροδρόμιο Λάρνακας. Επιτέθηκε σε αστυνομικό

Advertisement

Sponsored by exness

Βρετανός σήκωσε στο πόδι το Αεροδρόμιο Λάρνακας – Δεν έβρισκε το διαβατήριό του και τον πήραν για έλεγχο – Επιτέθηκε σε αστυνομικό – Φόρεσε χειροπέδες

Advertisement

Βρετανός υπήκοος συνελήφθη χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας κατά την άφιξη του στην Κύπρο, για επίθεση κατά αστυνομικού και ανησυχία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 11 χθες το βράδυ Βρετανός υπήκοος ηλικίας 25 χρόνων που έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας αντιλήφθηκε ότι έχασε το διαβατήριο του.

Μέλη της Αστυνομίας αεροδρομίου μετέφεραν τον Βρετανό στα γραφεία της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης μέχρις ότου διεξαχθεί  έρευνα προς εντοπισμό του διαβατηρίου του, ωστόσο αυτός αντέδρασε και ήθελε να φύγει από το γραφείο.

Τα μέλη της Αστυνομίας δεν άφηναν τον νεαρό να φύγει με αποτέλεσμα αυτός να σπρώξει αστυνομικό ο οποίος δεν έπαθε οτιδήποτε.

Ο 25χρονος συνελήφθη και  αργότερα σήμερα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του ως ύποπτος για κατηγορίες που αφορούν επίθεση εναντίον αστυνομικού, ανησυχία και αντίσταση κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal