MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βρέφος 1ος μηνός με κορωνοϊό στον θάλαμο αρνητικής πίεσης… H κατάσταση υγείας των παιδιών με MIS-C

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλο ένα βρέφος νοσηλεύεται με covid στο Μακάρειο – Βρίσκεται υπό παρακολούθηση σε θάλαμο αρνητικής πίεσης – Mείωση σε περιστατικά με covid σε παιδιά – Καλύτερα στην υγεία τους τα παιδάκια που νοσηλεύονται με το σύνδρομο MIS-C, που θεωρείται επιπλοκή του κορωνοϊού

Άλλο ένα βρέφος με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρικής Κλινικής, Δρ. Αβραάμ Ηλία.

Advertisement

Το παιδάκι που ανέπτυξε συμπτώματα κρίθηκε αναγκαίο να τεθεί για παρακολούθηση στον θάλαμο αρνητικής πίεσης, ανέφερε στη Cyprus Times.

Ερωτηθείς για την κατάσταση υγείας των παιδιών που νοσηλεύονται με το σύνδρομο MIS-C είπε ότι βρίσκονται σε σταθερή κατάσταση και δεν αποκλείεται να λάβουν εξιτήριο τις επόμενες ημέρες. Τα παιδιά αυτά λαμβάνουν ειδική θεραπεία σύμφωνα με τον Δρ. Αβραάμ.

Τις τελευταίες ημέρες πάντως, σύμφωνα με τον Διευθυντής της Παιδιατρικής παρατηρείται μείωση σε περιστατικά με covid σε παιδιά, γεγονός που χαροποιεί τους αρμόδιους γιατί είναι ένα δείγμα εξασθένισης του 4ου κύματος της πανδημίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network