MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βραβείο για το CFL της MC DIGITAL MEDIA στο 1ο Φεστιβάλ Διαφήμισης CAROB Awards (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Το πρώτο και απόλυτο διαδραστικό παιχνίδι της Κύπρου που παρουσίασε η MC DIGITAL MEDIA δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις και την αγάπη των ποδοσφαιρόφιλων. Το Cyprus Fantasy League έλαβε Silver Award στο 1ο Φεστιβάλ Διαφήμισης CAROB Awards, που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Advertisement

Το CFL βραβεύτηκε στην κατηγορία Digital &Mobile. Βραβείο που αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης πορείας του διαδραστικού παιχνιδιού Cyprus Fantasy League και δέσμευση της MC DIGITAL MEDIA για περισσότερες δράσεις.

Το 1ο Φεστιβάλ Διαφήμισης CAROB Awards στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Πέραν των 550 προσκεκλημένων από το χώρο της διαφήμισης, του marketing και των media έδωσαν το παρών τους, σε μια εκδήλωση που στοχεύει να καταστεί θεσμός για τον τόπο.

Συνολικά έγιναν 123 βραβεύσεις σε πέντε ενότητες: AD, Design, PR, Digital &Mobile και Integration.

25 βραβεία έλαβε η διαφημιστική εταιρεία Gnomi, 25 βραβεία για τις εταιρείες Partners VMLY&R, PR PARTNERS και BYTE που βρίσκονται κάτω από τον ίδιο όμιλο. Μεταξύ άλλων, 15 βραβεία έλαβε η Delema McCann, 9 η Telia & Pavla BBDO, 6 η Action Global Communications, 6 η Admine, 5 η ORB Communications, 4 η Innovation, 3 το Appios Creative Studio, 3 η Marketway και 3 η TBWA ENTELIA.

Το χιούμορ και η καλή διάθεση περίσσευαν μεταξύ των παρευρισκόμενων κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network