MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βλέπει πρώτα Αναστασιάδη και μετά Ακιντζί η Σπέχαρ

Advertisement

Sponsored by exness

Πιάνει δουλειά η Ελίζαμπεθ Σπέχαρ ενόψει της καθόδου της Τζέιν Χολ Λουτ στην Κύπρο – Ξεχωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες

Advertisement

Ξεχωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες θα έχει σήμερα η Ειδική Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Το πρωί θα περάσει τις πύλες του Προεδρικού καθώς στις 9:30 έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ αργότερα στις 12:30 η κυρία Σπέχαρ θα έχει συνάντηση στα κατεχόμενα και με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Μουσταφά Ακιντζί. 

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται έπειτα και από την ανακοίνωση του διορισμού της Τζέιν Χολ Λουτ ως ειδικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες για το Κυπριακό αλλά και της επικείμενης καθόδου της στο νησί για διαβουλεύσεις με τα εμπλεκόμενα μέρη στο Κυπριακό.

Η κ. Σπέχαρ θα βρεθεί στη Νέα Υόρκη για να ενημερώσει τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, πιθανότατα στις 17 Ιουλίου. Ακολούθως, το Συμβούλιο Ασφαλείας αναμένεται να προχωρήσει μέχρι την 31η Ιουλίου με την ανανέωση της θητείας της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Πριν από αυτή την εξέλιξη, η κ. Σπέχαρ θα έχει επαφές στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών με τις χώρες που συνεισφέρουν προσωπικό στην ειρηνευτική και αστυνομική δύναμη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal