MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Βλέπει Αναστασιάδη ο Επίτροπος Κατάινεν. Συναντήσεις και με ΥΠΟΙΚ και ΥΠΑΜ

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώνει σήμερα την επίσκεψή του στην Κύπρο ο Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν – Θα έχει συνάντηση με τον ΠτΔ

Advertisement

Ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν, ολοκληρώνει σήμερα τη διήμερη επίσκεψή του στην Κύπρο με συναντήσεις που θα έχει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους και βουλευτές, καθώς και με διάλογο που θα έχει με τους πολίτες.

Ο κ. Κατάινεν θα συναντηθεί το πρωί με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη. Θα έχει επίσης συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής  Δημήτρη Συλλούρη, τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη και τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη.

Εξάλλου, ο κ. Κατάινεν θα συμμετάσχει σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, υπό την προεδρία του Γιώργου Λιλλήκα, και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, υπό την προεδρία του Άγγελου Βότση.

Το απόγευμα  ο κ. Κατάινεν θα πραγματοποιήσει διάλογο με τους πολίτες με θέμα “Το μέλλον της Ευρώπης και οι καθοριστικές τάσεις του αύριο”. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Χίλτον από τις 14:30 έως τις 16:00 και είναι ανοικτή για το κοινό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network